Referat: Krylbo IF U - Horndals IF

Krylbo IF - Horndals IF 6-3 (2-2)

Förlust i första seriematchen för säsongen.
En målrik match som alltså slutade med vinst till Krylbo.

Annars började vi bäst och gjorde 0-1 redan efter 1 minut. Ett riktigt mönsteranfall där Fredrik Karlsson slog en fin djupledspassning till Peter Krantz. Peter i sin tur slog in ett fint inlägg till framstormande Alik Ozmanov som dundrade in ledningsmålet. Snyggt!

Sedan kvitterar Krylbo på en fast situation (frispark) där Krylbo efter 3 försök får in bollen. Där var vi inte riktigt på tårna. Vi hade flera problem med fasta situationer emot oss i första halvleken.

1-2 gör Peter Krantz påpassligt inne i straffområdet efter att bollen damp ner framför hans fötter.
Tyvärr hinner Krylbo kvittera till 2-2 innan halvtidsvisslan tjöt (tappade lite djup på mittfältet).

I andra halvlek går hemmalaget upp i ledningen genom ett frisparksmål, lite väl enkelt då bollen slås in mitt i målet (murplacering?).

Vi ger dock inte upp utan Rainer kvitterar till 3-3 med 12 minuter kvar att spela (retur på egen frispark).
Den glädjen höll i sig i ca 1 minut innan Krylbo återigen gjorde mål.

Efter det trycker vi på för kvittering och har också flera gyllene lägen, bl.a. 2 frilägen, men vi slår bollen lite för rakt på målvaketen, eller ska vi säga att målvakten räddade... ;o).

I samband med vårt tryck blottar vi oss bakåt och Krylbo kan kontra in 2 mål, det sista med endast 15 sekunder kvar att spela.

Vi gör en OK match, men behöver hålla ihop laget lite bättre under vissa perioder. Lite för mkt koll på boll istället för att ha koll på motståndarna under vissa delar i matchen. Det fixar vi till nästa match! Beröm till Johan Albertsson, Peter Krantz och Tony Nilsson.